Antet
contact@accesoriilaborator.com
0725.943.598
Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Marci produse

SOLANTIS este o companie care se ocupa cu importul si distributia de dispozitive de pompare, sisteme de prelevare, recipiente pentru depozitare si pentru laboratoare si diverse accesorii , consumabile si echipamente pentru laboratoare.

 

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu ne propunem sa sprijinim activitatea D-voastra zilnica oferindu-va produse  si servicii de calitate.

 

Gama noastra de produse acopera o arie larga de aplicatii pentru industrie , regii de apa, laboratoare de cercetare, laboratoare private de analize, universitati, industrie alimentara.

 

Producatorii pe care ii distribuim sunt din spatiul U.E. si au implementat sistemul pentru managementul calitatii ISO 9001:2008.

 

Preturile mentionate contin T.V.A. Pentru pachete mai mari va rugam solicitati o cerere de oferta pe adresa noastra de email : contact@accesoriilaborator.com .

  

In cazul in care nu regasiti  unul din produsele dorite de D-voastra, va rugam sa ne contactati si o sa primiti in cel mai scurt timp un raspuns la solicitarea D-voastra.

spacer
Website detinut de Accesorii Laborator, CIF: RO30545999, Reg.Com: J40/9288/2012

accesoriilaborator.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.